x

Slipknot til Danmark

Slipknot til Danmark

Mandag den 20. oktober udgiver det altid maskebærende metalband Slipknot deres femte album, "5; The Gray Chapter", deres første i seks år, og de følger albummet op med en Europaturné, der bringer dem til Forum i København 12. februar.

Slipknots forsanger Corey Taylor udtaler: "Europa har altid været noget særligt for os. På mange måder er det dér, hvor denne galskab begyndte. Så på denne turné har vi forsøgt at ramme så mange steder som muligt (...). Vær beredt. Helvede kommer!"

Slipknot gæstede senest Danmark på Roskilde Festival 2013, hvor GAFFAs anmelder Christian Bækholm uddelte fem stjerner og konkluderede: "Ja, Slipknot er for meget, og ja, det er også helt ufatteligt over-the-top amerikansk og overstyret. Men Slipknot er også ligesom en Hollywood-blockbuster på det store lærred. De skal opleves i bredformat med et kæmpeanlæg, og så skal man glemme sine fine fornemmelser og lade sig rive med af klichéerne. De, der lykkedes med det foran Orange Scene i aften, vandt stort." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget starter torsdag 16. oktober kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk

Der vil være et specielt forsalg for fans, som begynder tirsdag 14. oktober. Bliv medlem på www.slipknot1.com for at få adgang.

VIP-pakker inklusive Meet & Greet med medlemmer fra Slipknot kan købes, læs mere på billetnet.dk

Der vil være forsalg for Jyske Bank kunder fra onsdag 15. oktober kl. 10.00 (og 23 timer frem). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken

Slipknot offentliggjorde for nylig den blodige og uhyggelige video til førstesinglen "The Devil in I" fra det nye album, og du kan se videoen nedenfor, hvor du også kan se nærmere på bandets nye masker.

Du kan i øvrigt se nærmere på Slipknots nye, uhyggelige masker her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA