x

Magic! gæster Danmark

Magic! gæster Danmark

Næste sommer den 7. juni vil gruppen Magic! være at finde i Store Vega i København, hvor de optræder med deres reggae-popsange. Du har formentlig sunget med på ordene: "Why you gotta be so rude? Don't you know I'm human too?" på den canadiske gruppes store debutsingle "Rude". Også nummeret "Don't Kill the Magic" har slået igennem. Begge numre stammer fra deres debutplade "Don't Kill the Magic".

Bandet udkom med deres debutplade "Don't Kill the Magic" i juni i år og fik flotte anmeldelser af GAFFAs Malena Salvado. Fem stjerner blev det til, og hun skrev blandt andet: "Solid debut er lige dele abefest og eftertænksom melankoli."

Forsangeren i Magic! Nasri Atveh er også producer og sangskriver i bandet, og er slet ikke på udebane, når det handler om at begå sig i skriveværkstedet. Han er en veletableret producer og sangskriver, som blandt andet har hjulpet Justin Bieber, Chris Brown og Christina Aguilera. I øvrigt har han modtaget en Grammy Award i kategorien for "Best R&B Album" for Chris Browns "F.A.M.E." i 2012. 

I 2012 besluttede Nasri sig for selv at prøve kræfter med rampelyset og slog pjalterne sammen med guitarist Mark Pelli. De skrev det, der skulle vise sig at blive gennembrudshittet "Rude". Samarbejdet var "magisk" (deraf bandnavnet) og grundstenen til Magic! – der desuden består af bassist Ben Spivak og trommeslager Alex Tanas – var lagt.

Magic! spiller i Store Vega den 7. juni 2015, og du kan finde yderligere informationer og købe billetter på Billetnet. Forsalget starter i dag den 30. oktober.

Hør det store hit "Don't Kill the Magic" og se musikvideoen fra Magic! lige her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA