x

Vandt du Wolfmother?

Vandt du Wolfmother?

Da den australske trio Wolfmother gav deres første danske koncert i sommer på Roskilde, viste de, at de er mindst lige så energiske og imponerende live, som de er det på deres selvbetitlede debutplade fra sidste år. Et album, der blandt andet gav dem et stort hit med ”Dimension”.

Bandets retrorock, der trækker på blandt andet 70’er-navne Led Zeppelin og Black Sabbath, har været et frisk pust på rockscenen, og et imponerende pladesalg i både hjemlandet, England og såmænd også herhjemme indikerer, at de har haft fat i noget af det helt rigtige. De har solgt firdobbelt platin i Australien og guld i England, og herhjemme har Wolfmother gjort så godt indtryk på det danske musikfolk, at de er blevet nomineret til en Danish Music Award som ”årets nye udenlandske navn”.

Nu kommer Wolfmother så til Danmark for første gang siden Roskilde Festival 2006. 17. februar giver de koncert på Vega i København, og 19. februar spiller de op på Train i Århus. Koncerten på Vega er allerede udsolgt, og det går også hurtigt med billetsalget i Århus, men GAFFA var vi så heldige at have fået fat i en stribe billetter til Århus-koncerten, som vi udloddede i en konkurrence. Og vi havde også fået en stribe af Wolfmothers album, som du også kunne vinde. De særlig heldige vinder både 2 koncertbilletter og en cd, mens resten må ”nøjes” med cd’en.

For at deltage i konkurrencen, skulle du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. De heldige vindere, der modtager præmierne en af de nærmeste dage, er som følger. Tillykke!

Vinder 2 billetter og cd:
Katrine Hamborg
8200 Århus N

Michael Korsbæk
8000C Århus

Morten Bang Jørgensen
7000 Fredericia

Christoffer Dvinge
6000 Kolding

Nille Bregenov-Pedersen
8210 Århus V

Vinder cd:
Lasse Toft Christensen
2300 København S

Brian Hansen
5000 Odense C

Josefine Lorentzdotter
1953 Frederiksberg C

Daniel Jørgensen
5591 Gelsted

Iris Jensen
7442 Engesvang

Wolfmothers hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA