Nyhed

Thorbjørn Krogshede forlader Under Byen

Under Byen mister deres primære sangskriver, men fortsætter som band

Komponisten Thorbjørn Krogshede, der oftest spiller tangenter i Under Byen, har med øjeblikkelig virkning forladt bandet, skriver Soundvenue. Det får dog ingen umiddelbare konsekvenser for århusianernes fortsatte virke.

For nogle år siden forlod medgrundlægger og tekstforfatter Katrine Stochholm musikkollektivet, der dog ufortrødent fortsatte sin kravlen op af den musikalske rangstige. Og det er på den baggrund, at Under Byens manager Jesper Majdall er fortrøstningsfuld:

"Det er ikke den store historie i vores verden. Folk kommer og går lidt i det her band, og situationen var den samme, da Katrine Stochholm gik ud for nogle år siden," fortæller han til Soundvenue.com


Multiinstrumentalisten Krogshede, der var manden bag de fleste skæringer på Under Byens seneste album "Samme Stof Som Stof" fra sidste år, har mistet lysten til at turnere så meget, og vil i stedet fokusere på sine studier.

Det vides endnu ikke, om Krogshede vil beholde en musikalsk kontakt til gruppen, ligesom Katrine Stochholm, der efter sit exit fortsatte med at komponere i det små til bandet. Men vi har næppe hørt det sidste til Thorbjørn Krogshede, der ud over at have hjulpet andre kunstnere som Larsen and Furious Jane sidste år udsendte sin solodebut under navnet Thunderbear.

ANNONCE