x

Se Marie Frank i et animeret univers – på dansk

Se Marie Frank i et animeret univers – på dansk

Sangerinden Marie Frank fyldte 40 sidste år, og nu har hun offentliggjort en ny video til sin dansksprogede sang "Kontinua". Den vil være at finde på hendes næste album, som udkommer til foråret og bliver hendes femte fuldlængdealbum. Marie Frank har dog valgt at dele denne video med offentligheden nu, da hun synes, den passer godt ind i den mørke vintertid. Hun udtaler:

"Det er en lidt kuldslået sang, der begynder i den mørke tid, hvor vi tæller ned til, at dagens timer overtager og ender i en mere optimistisk stemning med at 'solen brænder disen – smelter også isen'."

Eftersom det er første gang, at Marie Frank skriver sangtekster på dansk, tager det lidt længere tid at færdiggøre projektet:

"Lige siden, jeg lavede en version af CV Jørgensens 'Entertaineren' til en temalørdag i 2006, har der været forespørgsler på danske sange fra mit næb", fortæller Marie og fortsætter: "Men netop det, der gør sange på modersmålet ekstra vedkommende, er også det, der gør dem så svære. Det hele kommer meget tæt på."

Musikvideoen foregår i et animeret univers, som Marie Frank optræder i. Hun spiller blandt andet på animerede instrumenter. 

Marie Frank udkom sidst med et album i 2010, "Pop Your Wheeze", og fik fire stjerner i GAFFAs anmeldelse. Mon hun kan hive endnu højere karakterer hjem på det næste album?

Det kommende album er stadig undervejs, men med denne sang "Kontinua" kan du altså få en forsmag. Varm dig her i vintertiden med musikvideoen og hør Marie Frank synge en egen dansk tekst for første gang:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA