x

Musikvideo: Alt-J byder på poolparty i blyregn

Musikvideo: Alt-J byder på poolparty i blyregn

Engelske Alt-J er klar med en ny musikvideo til nummeret "Left Hand Free", som først virker som en effektiv modgift mod den tiltagende danske kulde, men afslutningsvis udvikler sig i en drabelig retning. Se den her forneden.

Vi er inviteret til et hedonistisk pool-party, hvor smukke unge mennesker bader i det varme vand under den brændende sol. De er beskyttet af livvagter, og man tænker, at det er der nok en grund til, måske festen ikke skal løbe af sporet, beruset i dyr champagne. Det viser sig dog til sidst, at de sortklædte vagter er der af god grund, da en kamphelikopter åbenbarer sig på himlen med kolossal ildkraft. En slags klassebevidst Tarantino-kommentar til de velstillede, forkælede overklasseløg? Mere skal der vist ikke siges ...

Alt-J udgav september deres andet album, "This Is All Yours", og det Mercury Prize-vindende band havde ingen besværligheder på den ellers så notorisk "svære toer". GAFFAs Finn P. Madsen klappede i hænderne og kvitterede med fem stjerner. Han opsummerede: " Hele tiden søger de nye eventyr uden at tage den lette vej. This Is All Yours er et komplekst og forunderligt udspil, hvor mørket indimellem lurer med et smukt og melodramatisk tag."

Se herligheden her:

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA