x

Natasja bliver hyldet i Pumpehuset

Natasja bliver hyldet i Pumpehuset

I anledning af Natasjas Memorial 2014 arrangerer Youngblood Sound og Natasja-fonden et stort anlagt show den 21. november i Pumpehuset i København. Natasja ville være fyldt 40 år den 31. oktober i år, og i Pumpehuset venter derdancehall- og reggaefans en stor aften, hvor også vinderen i sangkonkurrencen Natasja Memorial skal kåres.

Førstepræmien i sangkonkurrence er 10.000 kroner, og følgende sange er udvalgt til at kæmpe om præmien: Ania: "Har Du Aldrig", Rune Kuda: "Dit Navn (Ringer Ud)" og Swaginas: "Nu Vender Det".

Aftenen vil foregå i Natasjas ånd, og der bydes derfor på en masse spændende livekoncerter med internationale reggaenavne, heriblandt Norrisman (Jam), U Brown (Jam) og Etzia (Swe), der forhåbentlig vil få Pumpehuset til at koge af begejstring.

Den hjemlige reggaefront er repræsenteret ved Pharfar, Wafande og Kaka, ligesom også den populære Cisilia optræder ved arrangementet.

Aftenens faste backingband er Roots Harmonics Band, ligesom Million Vibes Soundsystem fra Malmø samt de danske lyddrenge Youngblood Sound og Universal Soundsystem vil vende plader både før, mellem og efter koncerterne.

Billetten kan købes via Billetlugen

Varm op med Wafande og "Django (Klar På Noget Dumt)":

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA