Nyhed

Vandt du Valentin?

Snart er det valentinsdag – fik du en ekstra, signeret cd-gave fra Superjegs anden halvdel?

Den 14. februar er det som bekendt valentinsdag, dagen, hvor alle raske mænd og drenge giver deres kæreste blomster – og af og til omvendt. Egentlig synes GAFFA.dk's konkurrencebestyrer, at det er noget opreklameret, amerikansk, kommercielt pjat, opfundet af blomsterhandlere (måske fordi han ikke selv har nogen at give blomster til?), men det skal GAFFA.dk’s læsere jo ikke bekymre sig om. Til gengæld havde du muligheden for at vinde en helt anderledes Valentinsgave – uanset dit køn!

Du kunne nemlig vinde sangeren og sangskriveren Valentins debut-cd ”Chancernes Allé” – signeret – sammen med Valentins spritnye single, ”1000 Smøger”, der faktisk udkommer på selveste Valentinsdag – ja, vi indrømmer, at titlen ikke er særlig romantisk. Men der er faktisk lidt romantik i sangen!

Og hvem er det nu lige, han er, ham Valentin? Ja, han er nok mest kendt som ”ham den anden” fra Superjeg – altså ham, der ikke er Peter Sommer, og som faktisk hedder Carsten Valentin, men ikke er opkaldt efter C.V. Jørgensen. Superjeg eksisterer teknisk set stadig, men holder pause, mens både Peter Sommer og nu også Valentin har gang i solokarrierer. Og selvom Peter Sommer var i front i Superjeg og skrev teksterne, så viser det sig, at Valentin har helt samme evne til at skrive underfundige, ordspilsrige tekster på et meget originalt dansk. Albummet er i øvrigt produceret af den gamle Love Shop-guitarist Hilmer Hassig, hvilket skulle være en garant for kvalitet.


Albummet ”Chancernes Allé” udkom 1. maj sidste år og fin pæne anmeldelser og en del airplay på både P3 og P4. Det helt store gennembrud er måske ikke kommet, men Valentin kan nå det endnu, og albummet holder stadig. Du kan som sagt vinde et eksemplar sammen med singlen ”1000 Smøger”. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Lassen

Valentin spiller i øvrigt på valentinsdag, altså den 14. februar, en lille efter eget udsagn romantisk instore-koncert i Guf på Nørrebrogade 51, 2200 Kbh. N klokken 18. Så kan man jo lige nå det inden parmiddagen.

De heldige vindere, som gerne skulle modtage præmierne valentinsdag, er som følger:
Erik Weber
5250 Odense SV


Rikke Brixvig
4000 Roskilde

Sebastian David Tingkær
2000 Frederiksberg

Anne Johansen
9800 Hjørring


Anders Lai
8200 Århus N

Lis Bjørnø
8530 Hjortshøj

Helle Windeløw
5700 Svendborg


Lis Sørensen
2765 Smørum

Henning Valløe
5700 Svendborg

Rasmus Dalgaard
8000 Århus C



Valentins hjemmeside


ANNONCE