Nyhed

Video: Dansk folk-punkband i krig mod rulleskøjtepiger

Stream City er klar med ny musikvideo, turnédatoer og førstesinglen fra deres nye album

Folk-punkbandet Stream City blusser op under deres karriere med ny musikvideo til førstesinglen "The Hoax" fra det nye album "Hoax". Dertil rejser de landet rundt på turné. Du kan se den nye musikvideo og turnédatoerne nederst på siden.      

Stream City er et originalt band på den danske rockscene. Bandet, der har sin oprindelse på bornholmsk grund, har imponeret publikum samt anmeldere med kreativitet og frembrusende scenetække. Med deres teatralske og energiske live-fremtræden har Stream City fyldt spillesteder op i takt med, at deres musikalske kaos-landskab har spredt sig i den danske undergrund. "Månedens Demo" i GAFFA, "Årets Rock Act" ved Underground Music Awards og et hav af verdensomspændende anmeldelser, der hylder de to ep'er "Hello Gravity" og "Welcome Paramnesia" er en håndfuld af den anerkendelse, bandet har nydt.

Bandets nye musikvideo til nummeret "The Hoax" har en yderst mærkværdig billedside. I videoen spiller Stream City i en forladt lagerhal, hvor kun lyset fra store projektørlamper og bandets energi varmer det livsforladte lokale op. Det skal dertil siges, at Stream City gør lokalet brandvarmt med et yderst energisk og ørehængende nummer i form af "The Hoax". Halvvejs inde i videoen, hvor man så småt er begyndt at kede sig over det kedsommelige visuelle univers, sker der noget. To kvinder iført hotpants kommer aggressivt stormende ind i lokalet på rulleskøjter og rugbytackler bandmedlemmerne, og derefter er der dømt rulleskøjtekrig. De foreslåede bandmedlemmer forlader nedslåede stedet, men dukker derefter op i stramme sorte dragter iført rulleskøjter, klar til at tage kampen op.


Bandets kommende album "Hoax" udkommer den 2. februar 2015 og turnédatoerne ser således ud:

31/01 - Loppen (Releasefest)

13/02 – Templet, Lyngby


20/02 – Musikhuzet, Rønne

27/02 – Kulturfabrikken, Nykøbing F. 

28/02 – Huset, Nakskov


06/03 – Paramount, Roskilde

13/03 – Ungdommens Hus, Fredericia

20/03 – Harders, Svendborg


21/03 - Rockstjernen, Herning

27/03 – Backstage, Århus

28/03 – Baghuset, Ålborg


02/04 - Walthers, Skanderborg

10/04 - Sønderborghus, Sønderborg

11/04 - Bygningen, Vejle


16/05 – Beta, København (Tour finalparty)

Se Stream Citys nye video til nummeret "The Hoax" herunder.


ANNONCE