x

Julekalender låge 19: Hør årets bedste sang ifølge L.I.G.A.

Julekalender låge 19: Hør årets bedste sang ifølge L.I.G.A.

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2014. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med L.I.G.A., der var nomineret i kategorierne Årets Danske Band, Årets Nye Danske Navn og Årets Danske Popudgivelse ("L.I.G.A"), og vandt prisen for Årets Nye Danske Navn, mens de to øvrige priser blev vundet af henholdsvis Mads Langer & Tim Christensen og MØ.

19.  S!vas: D.a.u.d.a.

L.I.G.A. fortæller: – Det kan kun være S!vas med "D.a.u.d.a.", da den sang altid har fået os i den fedeste stemning, når vi har siddet klemt inde i en tourbus ude på diverse landeveje i årets løb. Meget nyskabende og innovativt, som i den grad overraskede, første gang man hørte den!

– Det er en virkelig spændende måde at lege med det danske sprog på. Noget, som gør, at lytteren virkelig spidser ører og bliver interesseret i sangen. Præcis ligesom hele vores ting med L.I.G.A. At det skal lyde som noget, man ikke har hørt før, så det giver den der effekt af, at lytteren lige stopper op og siger "hov, hvad Søren er det?!"

Se musikvideoen og hør sangen og de tidligere bidrag på Spotify og WiMP nedenfor. Og ja, også Carpark North havde "D.a.u.d.a." som deres favorit tidligere på måneden, men vi tager den gerne med én gang til – også selvom den faktisk udkom tilbage i september 2013, men den har jo hittet langt ind i 2014.

Læs om de tidligere sange i serien her.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen på de sociale medier ved at bruge #gaffaprisen

Læs mere på GAFFA.dk/prisen       

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA