Nyhed

Sea Change varsler debutalbum og Danmarksturné

Den norske elektropop-kunstner er klar til at indtage Danmark med album i bagagen

Oslo-baserede Ellen A. W. Sunde – alias Sea Change – er klar med sit debutalbum, "Breakage" den 23. februar, og i den anledning tager hun på en omfattende Danmarksturné. Se livedatoer her forneden. 

Sea Change laver minimalistisk, drømmende pop med electronica-elementer og er blevet sammenlignet med artister som Fever Ray, Lykke Li, MØ og iamamiwhoami.

Ellen er født i det sydlige Norge i slutningen af 80'erne og har en naturlig fascination for støj, improvisationsmusik, akustiske instrumenter og synth-pop. Hun har skabt en loop-baseret lyd, der indeholder beats, vokalharmonier og 80'ernes omkvæd, men med en evne til at tilføje en magisk og mystisk stemning. Hendes første udgivelser "Bursting", "Let's Dance" og "Bridges" blev alle rost af musikmedier rundt omkring i verden og førte til en omfattende turné på tværs af Europa samt blandt andet festivalturnéen i Danmark "Nordisk 2014". I den forbindelse foretog GAFFA et interview med hende, som du kan læse her.


GAFFAs Hansen var til stede, da "Nordisk 2014" løb af stablen i Værløse i januar. Her lod han sig imponere af Sea Change og kvitterede med fire stjerner. Han konkluderede: "Der gør den manglende udvikling ikke noget, og det er faktisk et ret lækkert rum, Sea Change får lavet."

Er du ikke bekendt med Sea Change, er hun for tiden aktuel med singlen "Above", som du kan høre i Soundcloud her. 

Livedatoer:


12. marts 2015 Stengade, København
13. marts 2015 Huset, Aalborg
14. marts 2015 Radar, Aarhus
17. marts 2015 Walthers Café, Skanderborg
19. marts 2015 Kansas City, Odense
20. marts 2015 Sønderborghus, Sønderborg
21. marts 2015 Huset, Esbjerg

ANNONCE