x

Golden Globes uddelt til årets soundtrack

Golden Globes uddelt til årets soundtrack

Den amerikanske prisoverrækkelse Golden Globes er netop blevet afviklet. Prisen, der går forud for Oscar-ceremonien, har også to musikkategorier: Best Original Song in Motion Picture og Best Original Score, Motion Picture.

I den førstnævnte var Lana Del Rey, John Legend og Common, Noah, Patti Smith og Lenny Kaye, Annie, Sia og Lorde nomineret. Det blev John Legend og Common, der i år løb med sejren, for sangen "Glory", der er at finde i filmen "Selma". Således måtte Lorde, der ellers var tippet gode odds for at tage en pris med hjem for "Yellow Flicker Beat" til "The Hunger Games: Mockinjay, pt.1", se sig slået.

I kategorien Best Original Score, Motion Picture var blandt andre Trent Reznor nomineret for sit soundtrack til David Finchers "Gone Girl". De to har tidligere arbejdet sammen på Finchers "The Social Network". Her vandt Reznor en Oscar for sit soundtrack. Han måtte dog se sig slået - sammen med Hans Zimmer, der atter har arbejdet sammen med instruktør Christopher Nolan, denne gang på dennes massive blockbuster "Interstellar" - af Johann Johannsson, der har lavet soundtracket til filmen "The Theory Of Everything", der omhandler forholdet mellem fysikeren Stephen Hawkings og hans kone.

Du kan se John Legend og Common med vindersangen, "Glory", her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA