x

Mød Folkeklubben i intime rammer

Mød Folkeklubben i intime rammer

Tirsdag den 17. februar klokken 19-21 kan du opleve Folkeklubben til GAFFA Library Sessions på Biblioteket Frederiksberg.

Folkeklubben er popsang til den tænkende hjerne, det bankende hjerte og favner danskheden – hvad det så end er for en størrelse – fra nederlaget ved Dybbøl for 150 år siden, over Poul Henningsen og op til nutidig folk-pop.

Trioen blev dannet i 2011 og startede med at spille for Kim Larsen og syv stamgæster på et værtshus i Odense. Nu  fylder bandet Store Vega, trækker et stort publikum og er på hitlisterne.

Det aktuelle album "Danmarksfilm" og titelnummeret har fået anmelderord med på vejen såsom "Trioen bliver bare bedre og bedre (...) og "En fremragende komposition om, at vi skal bevare vanviddet og ikke ende som en nation fri for freaks og filantropi".

Kom til interview med trioen, læg ørerne i blød til nogle lækre semi-akustiske live-numre, stil dine egne spørgsmål og mød drengene til et gedigent håndtryk og en sludder bagefter.

Billetsalget begynder tirsdag den 3. februar klokken 10 via dette link – GAFFA Plus Guld-medlemmer kan dog rekvirere GRATIS billetter via dette link
 
Varm op med musikvideoen til "Danmarksfilm":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA