x

Trommeslager udtaler sig om nyt Radiohead-album

Trommeslager udtaler sig om nyt Radiohead-album

Trommeslageren i Radiohead, Philip Selway har drøftet udviklingen af orkestrets nye album til Drowned in Sound. "Det skrider fremad på en fin måde. Vi arbejdede hele efteråret op til før jul, og nu tager vi lidt tid væk fra hinanden for at forfølge andre projekter" udtaler Selway til webmagasinet. "Vi regner med at arbejde videre i marts, og der vil vi vurdere, hvor langt vi er, men vi har været spændte på, hvad vi har lavet indtil videre. Det er på ingen måde færdigt endnu, så vi har et stykke vej endnu. Det har dog været en produktiv tid indtil nu".

Han turde dog ikke spå om en mulig udgivelsesdato. "Jeg har ikke lyst til at forsøge at forudsige den slags indenfor en Radiohead-tidsplan. Jeg vil ikke stoppe op om seks måneder og fortryde noget, jeg siger nu," forklarer den forsigtige trommeslager. 

I november sidste år gav guitaristen Johnny Greenwood en opdatering om udviklingen af albummet. Her forklarede han, at bandet forsøgte sig med en række forskellige tilgange. "Vi spiller og optager i øjeblikket, og det er sjovt at være sammen igen. Det er lang tid siden, og vi har alle ventet i lang tid," skrev han. Radiohead udgav deres seneste udspil "The King of Limbs" i 2011. 

Deres producer Nigel Godrich supplerede ved at offentliggøre et billede på twitter, der viste Thom Yorke og Johnny Greenwood arbejde på det nye album: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA