x

Noel Gallagher vil hjælpe lillebror Liam med solokarriere

Noel Gallagher vil hjælpe lillebror Liam med solokarriere

Tidligere guitarist, sangskriver og leder af brit-pop-gruppen Oasis, Noel Gallagher, udtaler til NME, at han gerne vil skrive sange til lillebroren Liam Gallagher, hvis han starter et soloprojekt efter at Liams post-Oasis-band, Beady Eye, gik i opløsning sidste år. Noel Gallagher lover i samme omgang, at sangene vil være meget bedre, end hvad Liam tidligere har sunget sammen med Beady Eye.

"Jeg har nogle sange liggende rundt omkring, som ville være gode til Liams stemme", fortæller Noel til NME. Noel Gallagher er ikke sen til at kvalitetsstemple sin egen musik og samtidig prikke til brorens musikalske arbejde. De to brødre er da også kendt for offentligt mundhuggeri. Gallagher-brødrenes skænderier var også grunden til, at deres fælles projekt Oasis gik i opløsning i 2009.

Noel Gallagher dannede bandet "Noel Gallagher's High Flying Birds", efter bruddet med Oasis, og de er nu klar med et nyt album, "Chasing Yesterday", som udkommer den 2. marts, og følger derefter op med en turné, som blandt andet kommer forbi Store Vega i København den 17. marts. Koncerten er udsolgt.

Varm op med Noel Gallagher's High Flying Birds og nummeret "In the Heat of the Moment":

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA