x

Se Snoop Dogg og Pharrell i ny videoteaser

Se Snoop Dogg og Pharrell i ny videoteaser

Snoop Dogg og Pharrell Williams har uploadet en ny videoteaser for Snoop Doggs næste album "Bush". Den 15 sekunder korte video viser Snoop Dogg og Pharrell danse i studiet til et meget groovy track.

Pharrell Williams, der er ophavsmand til superhittet "Happy", står som executive producer på albummet, og det forventes, at det endnu ikke udgivne nummer "Peaches N Cream" vil være at finde på tracklisten. Derudover vil albummet blive gæstet af soul- og R&B-kunstnerne Stevie Wonder og Charlie Wilson.

Til MTV udtaler Snoop Dogg:

"Det er et fedt album, som Pharrell og jeg har lavet fra top til tå", og tilføjer: "Det er anderledes, og det adskiller sig fuldstændigt fra noget af det, vi tidligere har lavet. Det føles godt, lyder godt og ser godt ud".

Det er ellers en travl tid for Snoop Dogg, der ligeledes også vil være at finde på Game of Thrones' officielle mixtape, der har titlen "Catch The Throne: The Mixtape Vol. 2"  

Snoop Dogg og Pharrell har tidligere arbejdet sammen på nummeret "Beautiful", som man passende kan tage og lytte til i mellemtiden: 

Albummet forventes at blive udgivet senere i marts måned.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA