x

Pharrell Williams spreder glæde til FN-dag

Pharrell Williams spreder glæde til FN-dag

Den 20. marts er den internationale glædesdag. Dagen er startet af Forenede Nationer, og i år har organisationen indgået et samarbejde med Pharrell Williams, manden bag hittet "Happy".

Pharrell Williams vil bruge sit samarbejde med FN til at gøre opmærksom på Live Earth, som han er kreativ direktør for. Live Earth er startet af Al Gore og Kevin Wall, og formålet med organisationen er at gøre verdens ledere opmærksom på klimaforandringerne:  

"I et år, hvor der er så meget ballade i verden, fra sociale konflikter til klimaforandringer, har vi brug for at stoppe op i et øjeblik og fejre glæden", fortæller Pharrell og fortsætter:

"Det er fundamentalt at beskytte vores planet, for at sikre menneskelig glæde, og det er derfor, vi har valgt at støtte Live Earths planer om at indsamle en milliard stemmer til at tage aktion mod klimaforandringerne. Vi tror på, at glæde kan ændre verden".

En række andre kunstnere er også gået sammen med FN, heriblandt James Blunt, David Guetta, Ed Sheeran, Britney Spears og Charlize Theron. De har i forbindelse med den internationale glædesdag startet en ugelang kampagne kaldet #happysoundslike, hvor de vil oprette en playliste med de sange, der vækker størst glæde. Playlisten vil være tilgængelig fredag den 20. marts på happysoundslike.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA