x

Slagsbror-guitarist tiltalt af politiet

Slagsbror-guitarist tiltalt af politiet

Den maskeklædte Mick Thomson fra Slipknot er nu blevet tiltalt af myndighederne efter det famøse slagsmål med hans bror tidligere på måneden. Det skriver NME.

Thomson og hans bror kom op at toppes foran Thomsons hus i Clive, Iowa, og det resulterede i, at de begge måtte på hospitalet. Den 41-årige guitarist blev stukket i baghovedet med en kniv. Ifølge amerikanske medier var begge brødre berusede, da de kom op at skændes. 

Politiet tiltaler nu de slagslystne brødre, da efterforskningen viser, at de begge er ansvarlige for slagsmålet. Titltalen lyder på uordentlig opførsel ved at slås. The Hollywood Reporter rapporterer, at brødrene skal møde i retten den 30. marts.

Indtil videre skulle det dog ikke bremse Slipknots turnéplaner, og du kan stadig forvente at opleve Slipknot på Copenhell den 18. juni. De udgav sidste år albummet, "5: The Gray Chapter". GAFFAs musikanmelder Keld Rud kvitterede med fem stjerner. Han skrev: "Der er ganske få minutter af det mere end en time lange album, der ikke fængsler én til højttalerne. Og .5 The Gray Chapter indtager på én gang nyt land og bevarer allerede erobret territorium."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA