x

Jack White lader fans indspille som Elvis på Record Store Day

Jack White lader fans indspille som Elvis på Record Store Day

Lørdag den 18. april er international Record Store Day, hvor kulturen for uafhængige pladeforretninger bliver fejret verden over. Nu har Jack White meldt sig på banen med et festligt indslag på dagen, når han lader fans af Elvis og Nashville-lyden træde ind i Third Man Records studie og indspille et nummer, som Elvis Presley gjorde det på sin tid. 

"I Elvis' første indspilningers ånd vil Third Man Records åbne the Blue Room op for heldige fans og give dem chancen for at optage sig selv på den præcis samme måde, som Elvis gjorde til den første session på Sun Records i Memphis tilbage i juni 1953," lyder det fra Third Man Records egen hjemmeside. Det bliver på alle måder nogle minimalistiske fanindspilninger, som ifølge White selv kommer til at indeholde "én mikrofon, én sang - optaget direkte på en 10 tommers lakplade." 

Fornylig blev Jack White også afsløret som den mystiske køber af Elvis Presleys første plade nogensinde med en pris på 300.000 dollars. Det tidligere White Stripes-medlem har nu i sinde at genudgive pladen på vinyl på Record Store Day. 

Du kan læse mere om Record Store Day og de udgivelser, der kommer på gaden i den forbindelse, på den officielle hjemmeside. 

Læs også om GAFFA Shop, der rykker ind i Den Gamle By i Aarhus på Record Store Day

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA