x

Black Sabbath: Osbourne-Ward-fejden fortsætter

Black Sabbath: Osbourne-Ward-fejden fortsætter

Den tidligere trommeslager i Black Sabbath, Bill Ward, har på de sociale medier været på jagt efter en undskyldning fra Ozzy Osbourne, før han vil gøre sig tanker om at genforenes med bandet. Den har han ikke fået, og nu erklærer han, at han ikke kan vise Osbourne mere kærlighed, samtidig med, at han også kalder frontmanden en løgner. Det skriver NME.

Ozzy Osbourne var klar i mælet, da Ward krævede en undskyldning. Han svarede:

"Hvad fuck snakker du om? Jeg kan ikke undskylde for udtalelser eller meninger, jeg måtte have ytret mig om til pressen i forbindelse med Sabbaths '13'-album og turné. Fysisk ved du, at du er fucked. Tony, Geezer og jeg selv tænkte, at du ikke var i stand til at gennemføre et to timers sæt med en trommesolo hver aften, så vi tog en beslutning og valgte at komme videre. Med Tonys tilstand følte vi ikke, at tiden var med os."

De ord falder dog ikke i god jord hos Ward, som har svaret med et længere indlæg på sin Facebook-profil: "Beklager, men jeg kan simpelthen ikke elske dig tilbage, Oz. Jeg gemte min kærlighed til dig et sikkert sted i mit hjerte i 2012, da din historie begyndte at florere. Det er svært at elske nogen, som tror, at han fortæller sandheden ved at komme med falske ytringer, elitære kommentarer og ganske enkelt fornærmende erklæringer."

Dermed ser det ud til, at forhåbningerne om en gendannelse af bandets oprindelige besætning atter en gang er skudt helt i sænk. Ward var ikke med til at indspille gruppens comeback "13" fra 2013, da angiveligt økonomiske stridigheder drev trommeslageren ud af bandet. Han havde tidligere i denne uge givet udtryk for, at en undskyldning fra Ozzy Osbourne var det eneste, der skulle til for at få ham tilbage i folden. 

"13" var trods den manglende medvirken fra Ward et solidt comeback for Black Sabbath. GAFFAs Keld Rud kvitterede med fire stjerner og konkluderede: "'13' indeholder få nye klassikere, men til gengæld 53 ganske fornøjelige minutter i selskab med djævlerockens gudfædre."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA