x

New Note Festival offentliggør sidste tre navne

New Note Festival offentliggør sidste tre navne

New Note Festival har offentliggjort de sidste tre navne til årets program. Det drejer sig om Oh Land, D/troit og Spellbound Suntable. Festivalen løber af stablen 6. til 8. august.

Oh Land gæster New Note Festival for tredje gang med sit seneste fjerde album. Første gang, Oh Land spillede på festivalen, var inden udgivelsen af det første album Fauna på en af festivalens små scener. Siden dengang er det gået stærkt. Nyeste skud, "Earth Sick" fra november 2014, fik 4 stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez med ordene "Farverig og fantasifuld firer fra Oh Lands kyndige hænder".

Stefan Andersen, Toke Nisted, Klaus Højbjerg, Mads Jensen og Jackie Larsen dannede i 2013 det Spot-aktuelle københavner-band D/troit, der leverer et potent mix af soul og funk. Efter hårdt arbejde i øvelokalet på Vesterbro og et smut til Texas, for at optage kor med autentisk sydstatslyd, udgav D/troit i november 2014 deres første single "The 45". Singlen blev hurtigt fulgt op af debut ep'en "Do The Right Thing", som gruppen smed på gaden i december.

Rockbandet Spellbound Suntable fusionerer lyden af psykedeliske band fra 60'erne og 70'erne og den lette popmusik fra samme periode. Lyden er skåret ind til benet og trækker på referencer fra musik fra både førnævnte periode, men også nutidens bølge af navne, der dyrker lo-fi kulturen.

I år fejrer New Note Festival, som er baseret på frivillig arbejdskraft, 10 års jubilæum. Festivalen er et non profit-foretagende, og deres mål er at fremme bæredygtigheden og det musikalske vækstgrundlag i nærområdet. Blandt årets hovednavne er Choir of Young Believers, Paper Tigers, Coco Moon, The White Album, Vinnie Who og Asbjørn. 

Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA