x

Massive Attack arbejder på nyt album

Massive Attack arbejder på nyt album

Massive Attack arbejder i øjeblikket på det første nye materiale siden albummet "100th Window" fra 2003, og forventes at have et album klar til udsendelse i løbet af 2007.

Som co-producer på den kommende plade er valget faldet på multiinstrumentalisten David Sitek fra TV On The Radio – til stor overraskelse for hovedpersonen selv:

"At blive bedt om at arbejde på det album var ligesom bare "Holy fuck". Det er en af den slags ting, man overhovedet ikke sætter spørgsmålstegn ved."

Massive Attack, der gæstede Danmark i august sidste år, har siden begyndelsen af 1990'erne været eksponenter for den dystre triphop.

Gruppen, der består af de to faste medlemmer Robert Del Naja og Grant Marshall, har i et stykke tid arbejdet sammen med TV On The Radio, men nu er samarbejdet altså udvidet med Sitek som producer.

Det kommende album er i medierne blevet døbt "Weather Underground", men det rygte er endnu ikke bekræftet.

Til gengæld skulle det være sikkert at albummet vil indeholde vokale bidrag fra Tunde Adebimpe (sanger i TV On The Radio), Hope Sandoval, Dot Allison, Horace Andy, Mike Patton, Damon Albarn og Mos Def.

Massive Attack


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA