x

Se Tame Impalas flotte, animerede video til Cause I'm a Man

Se Tame Impalas flotte, animerede video til Cause I'm a Man

Det australske, psykedeliske pop-rock-band med det finurlige navn er nu ude med en ny musikvideo. Den knytter sig til nummeret "Cause I'm A Man" fra deres kommende og 3. album "Currents", som er på gaden 17. juli i år. Tame Impala brød igennem i 2010 med det roste album "Innerspeaker" og var allerede året efter klar med 2. album, "Lonerism".

I et nyligt interview udtalte forsanger og primus motor i bandet Kevin Parker sig om temaet i "Cause I'm A Man": "Sangen handler om, hvor svage mænd er, og hvordan vi opfinder alle mulige undskyldninger men jo i virkeligheden bare er et særligt velduftende medlem af dyreriget". Dyr eller ej - Parker har i hvert fald lagt vægt på, at hans vokal på "Cause I'm A Man" skulle lyde sexet: "Det er meningen, det skal lyde sådan lidt sexet, men jeg ved ikke, om det kommer igennem sangens ret så laid-back beat", siger han.

Videoen er lavet med inspiration fra "Currents" artwork skabt af den amerikanske visuelle kunstner og musiker Robert Beatty, der også har designet coveret til "Cause I'm A Man"-singlen. Bedøm selv her, om Kevin Parkers sexiness bryder igennem skærmen. Tame Impala er i skrivende stund i færd med en USA-turné, der varer indtil 9. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA