x

Jack White: Meg tager ikke telefonen

Jack White: Meg tager ikke telefonen

Nu taler den amerikanske sanger, sangskriver, musiker og producer Jack White ud om sin manglende lyst til at spille på festivaler og om bruddet med Meg White i The White Stripes-foretagenet. Det har han gjort i et interview med spørgsmål fra fans, der er blevet publiceret på hans egen hjemmeside, og som kommer i kølvandet på et interview i sidste uge, hvori han forsvarede sit engagement i Jay-Z's musikstreamingtjeneste, Tidal.

I denne nye omgang af spørgsmål drejer det sig blandt andet om The White Stripes og muligheden for bandets genopståen. Til det svarer Jack White, at Meg White aldrig tager sin telefon, når han ringer, og at tiden hvor de to kunne optræde sammen er helt forbi. The White Stripes gik i opløsning i 2011 og havde inden da haft kæmpe succes, særligt med pladerne "White Blood Cells" og "Elephant" fra henholdsvis 2001 og 2003. 

For nylig kom det ud, at Jack White skærer meget ned i sine live-optrædener fremover. Normalt er amerikaneren en fast del af mange amerikanske og internationale festivaler, men han siger, at han ikke er interesseret i mange af de koncerter, han giver: "Jeg vil sige, at halvdelen af de shows jeg spiller, ville jeg helst ikke spille. Festivaler for eksempel. Men jeg er nødt til at få det bedste ud af det og prøve at blive inspireret," lyder det i interviewet. Og han fortsætter:

"Det er hårdt, når de mennesker der organiserer festivalerne stort set kontrollerer mit liv. Jeg er nødt til at booke shows omkring deres tilbud, hvilke jeg ikke kan afvise. Det er meget dyrt at være på tour, folk tror desværre, at det er sådan, musikere tjener deres penge i dag, men det er hårdt at være på landevejene, uanset hvilken størrelse du er." Til sidst tilføjer han: "Nogle gange har det sine fordele af skabe musik inde i et skab og aldrig udgive det."

Du kan læse hele interviewet her - det kræver dog, at du er medlem af Jack Whites "Third Man Records".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA