Nyhed

Antemasque aflyser Roskilde-koncert

Svensk band rykker ind som afløser på Roskilde Festival

Det amerikanske rockband Antemasque, bestående af medlemmer fra At the Drive-In og The Mars Volta, har meddelt Roskilde Festival, at de har aflyst hele deres Europaturné og dermed ikke kan spille på dette års Roskilde Festival. Gruppen har set sig nødsaget til at aflyse alle planlagte koncerter i Europa på grund af udforudsete begivenheder, lyder det. De vil dog forsøge at vende tilbage til europæisk jord hurtigst muligt. 

Roskilde Festival har dog allerede fundet en afløser i form af svenske Bob Hund, der nu skal spille på festivalen den 1. juli klokken 19:00 på scenen Avalon. Rockbandet fra Skåne har eksisteret i snart 25 år og har alle dage skabt henrykkelse hos publikum med deres halsbrækkende festkoncerter med forsanger Thomas Öberg i front. Bob Hunds seneste album, "Låter Som Miljarder", udkom tilbage i 2012 og fik hele fem stjerner med på vejen af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen. I overskriften lød det: "Lyden af en milliard skånske tossestreger". 

Om Bob Hund også leverer en tosset god koncert på Roskilde Festival, må spændte fans jo vente lidt endnu med at finde ud af. Bekræftet er i hvert fald, at Antemasque aflyser, og Bob Hund har sagt ja til at troppe op på denne sommers festival i Roskilde. 


Du kan se det fulde program til Roskilde Festival 2015 lige her, og du kan naturligvis finde billetter via GAFFA Live. Se også GAFFAs festivalguide til alle danske og en lang række udenlandske festivaler lige her.  

ANNONCE