x

Ny musikvideo: Mastodon hylder katten som mytologisk helt

Ny musikvideo: Mastodon hylder katten som mytologisk helt

Medlemmerne af Mastodon, der spillede wildlings i den seneste sæson "Game of Thrones", mistede tilsyneladende ikke livet i kampen mod white walkers i Hardhome. I stedet har den lyslevende gruppe netop udsendt en ny syret musikvideo til "Asleep in the Deep" fra udspillet "Once More 'Round the Sun". Se den her forneden. 

I musikvideoen følger vi en kats natlige rejse i en slags psykedelisk feberfantasi. Den er instrueret af Video Rahim sammen med Shane Morton og kunstneren Skinner, der også stod bag coveret til "Once More 'Round the Sun". 

"Det her koncept blev født ud af min nysgerrighed for, hvad en kat egentlig laver om natten, mens vi sover," fortæller Skinner. "Hvor forsvinder de hen? Katte har nogle meget mystiske myter knyttet til sig, og jeg tænkte, at det kunne være cool at undersøge det, som små natlige helte. Jeg besluttede mig for at give en slags Joseph Campbell helte-myte et spin og smide noget Jodorowsky-psykedelika oveni."

GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez gav "Once More 'Round the Sun" fem stjerner og skrev blandt andet: "I det store hele er Once More 'Round The Sun en sand magtdemonstration af, hvordan man også kan skrue et metal-album sammen, og med den ene stærke sang efter den anden har bandet cementeret deres status som en af genrens mest interessante bannerførere." 

Har du skaffet dig billet til årets Roskilde Festival, kan du opleve kvartetten torsdag den 2. juli klokken 20.30 på Arena.

Se "Asleep in the Deep" her og tag med katten på eventyr:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA