x

Videopremiere: Agent Fresco klar med single og nyt album

Videopremiere: Agent Fresco klar med single og nyt album

Den 7. august udkommer det nye album fra Agent Fresco, "Destrier". Du kan nu se den helt nye musikvideo til singlen, "Wait For Me", her forneden. 

"Agent Fresco har aldrig koncentreret sig om at imødekomme folks komfortzoner. Det har altid handlet om at skubbe vores egne følelsesmæssige og musikalske grænser," fortæller forsanger Arnór Dan Arnarson. På "Destrier" har Agent Fresco fordybet sig endnu mere i at arbejde med atmosfære og stemning. Dette mærkes også tydeligt på "Wait For Me", der veksler mellem refleksion og bidende guitar.   

Agent Fresco blev dannet i 2008, og allerede få uger senere vandt de "Músíktilraunir", en islandsk talent-konkurrence. Bandet har siden fået adskillige priser i hjemlandet for deres præstationer og vandt i 2009 prisen for "Bedste Nye Islandske Navn" ved de islandske Music Awards. Det engelske rockblad Kerrang! har også omtalt dem i meget positive vendinger og blandt andet tildelt dem de maksimale fem K'er i en anmeldelse.

Bandets lyd er kendt for såvel fængende melodier som skæve taktarter, temposkift, tunge guitarriff og ekspressive, vidtspændende vokaler, som det kan høres på deres debutalbum "A Long Time Listening", der udkom i 2011.

Hør "Wait For Me" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA