x

Ny sang fra Kurt Cobain bliver offentliggjort

Ny sang fra Kurt Cobain bliver offentliggjort

Den 7. august er der amerikansk re-premiere på dokumentarfilmen "Montage of Heck" om Kurt Cobains liv. Det skriver Spin. 

Instruktøren har denne gang foretaget en lille ændring og tilføjet en ny og ukendt sang fra Nirvana-legenden. 

Sangen har ingen titel, men er fundet på et demobånd, der sandsynligvis stammer fra 1991. På samme kassette arbejder Kurt Cobain nemlig på nummeret "Old Age," der var en del af Nevermind-materialet. 

"Old Age" blev senere omskrevet og indspillet af Courtney Love og hendes band Hole. 

I den nye sang synger Kurt Cobain i falset à la The Beach Boys, og linjer som "Wonder how I breathe" og "I'm a bad man" skulle træde tydeligt frem. 

Dokumentarfilmen "Montage of Heck" er nomineret i fem kategorier ved uddelingen af tv-prisen Emmy til september. 

Sejlivede rygter og konspirationsteoretikere holder stadig liv i historien om, at Kurt Cobain slet ikke begik selvmord for 20 år siden, men derimod blev myrdet, hvilket har øget risikoen for, at fotografier fra dødsscenen bliver offentliggjort via retssystemet. 

Det har ifølge The Guardian fået Kurt Cobain og Courtney Loves datter, Frances Bean Cobain, til at skrive et brev til dommeren i Seattle: 

"Jeg har skullet håndtere mange personlige problemstillinger på grund af min fars død. Muligheden for at disse fotografier bliver offentliggjort er meget svær at godtage. Yderligere sensationshunger på grund af disse billeder vil være en uudholdelig smerte." 

Francis Bean Cobain skriver også, at hun allerede bliver chikaneret af fans, som er besat af hendes far. En ukendt mand har for eksempel brudt ind i hendes hjem, fordi han mente, at Kurt Cobain havde overtaget datteres krop. 

Hverken Cortney Love eller Francis Bean Cobain har set billederne af Kurt Cobains lig.

Hør Nirvana med den gamle "Heart-Shaped Box" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA