x

Markante nyheder højt på hitlisten

Markante nyheder højt på hitlisten

De store drenge har atter meldt deres ankomst i skolegården. Dr. Dres længe ventede comebackalbum "Compton: A Soundtrack" er faldet i særdeles god jord hos sine tålmodige danske lyttere og er røget direkte ind på en andenplads på denne uges albumhitliste. Lukas Graham og drengene klamrer sig dog stadig til deres førsteplads for niende uge i træk.

På den anden side af Dre ligger Ed Sheeran fortsat og skøjter lidt frem og tilbage med sin platinvindende "X", ligesom den har gjort siden udgivelsen for mere end et år siden. I denne uge har Sheeran måttet overrække sin andenplads til Dre og ligger således på en tredjeplads. 

Et andet nyt ansigt på listen er danske Rasmus Walter, som indtager en 11.-plads med live-udgivelsen "Live". 

På ugens trackhitliste render The Weeknd stadig rundt med følelsesløst ansigt. "Can't Feel My Face" melder sin anden uge på førstepladsen. Lidt længere nede ad listen har Christopher gjort sit indtog på fjerdepladsen med den nye single "Tulips". 

Den danske darling MØ og hendes partner in crime, Major Lazer, er avanceret en enkelt plads siden sidste uge. "Lean On" ligger stadig solidt i top 10 på en 7.-plads. Også Gilli feat. Mellemfingamuzik har fået en plads på listen i denne uge, hvor de som nyhed sætter sig på en 10.-plads med "C'est La Vie".

Dr. Dre oplever dog ikke kun succes for tiden. Flere kvinder har beskyldt ham for vold i hans ungdom. Læs mere om denne sag her.

 

Se alle ugens hitlister her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA