x

Slash: Axl og jeg er venner igen

Slash: Axl og jeg er venner igen

De sidste måneder har budt på en række nyheder fra Guns N' Roses-lejren. I forrige måned var det guitaristerne DJ Ashba og Ron "Bumblefoot" Thal, der meddelte, at de ikke længere er en del af besætningen, der har backet Axl Rose de seneste år. Nu afslører bandets tidligere guitarist, Slash, at han og Axl Rose har genfundet venskabet. 

I et interview med den svenske avis Aftonbladet siger Slash:

"Det var sikkert på tide, men det er... det er vældig sejt på nuværende tidspunkt. Du ved, at give slip på noget af det negative, som har foregået så længe."

Den karakteristiske guitarist ville dog ikke sige noget om en forestående Guns N' Roses-genforening, da han blev spurgt om det under interviewet. Slash forlod bandet i 1996 og har de sidste tyve år ofte skændtes offentligt med Axl Rose. 

Til dem, der hungrer efter et Guns N' Roses-fix, er der heldigvis godt nyt på vej. For lidt over et år siden udtalte Axl Rose, at bandet havde en masse materiale klar, og at de snart skulle tage stilling til, hvornår det skulle udgives. Et år senere lader det dog stadig vente på sig. I november 2014 udkom live-albummet "Appetite for Democracy". 

Se interviewet, hvor Slash fortæller om sin genforening med Axl Rose herunder (cirka 00:48).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA