x

Miley Cyrus udsender surprise-album

Miley Cyrus udsender surprise-album

Miley Cyrus var dette års MTV Video Music Awards-værtinde, hvor hun fik på hatten af Nicki Minaj over kommentarer tidligere på ugen. Sangerinden fik rystet det af sig, og som afslutning på showet spillede hun en ny sang, "Dooo It", for derefter at annoncere, at hendes femte album er ude på stream nu via hendes egen hjemmeside.

Albummet hedder "Miley Cyrus & Her Dead Petz" og er lavet i samarbejde med The Flaming Lips. Derudover er Big Sean, Ariel Pink og Sarah Barthel gæster på albummet. Cyrus har selv produceret og skrevet "Twinkle Song" og "Pablow The Blowfish", og hendes far, Billy Ray Cyrus, medvirker på "Miley Tibetan Bowlzzz".

Samarbejdet med The Flaming Lips har været i gang i et stykke tid, og tilbage i maj afslørede sanger Wayne Coyne, at Cyrus og Flamings Lips havde sat noget i gang. Deres første udgivelse blev sangen "Tiger Dreams".

Sanget "Dooo It" handler om, hvordan sangerinden ryger hash og er ligeglad. Videoen er filmet helt upclose på sangerinden, som har en masse glimmer på sig – og i sig. Se video forneden.

Hør Miley Cyrus' album "Miley Cyrus & Her Dead Petz" her 

Se også hendes nyeste musikvideo "Dooo It":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA