x

Se Bon Homme og Lydmor danse uhæmmet i ny video

Se Bon Homme og Lydmor danse uhæmmet i ny video

De to sangere, sangskrivere og fortrinsvis elektronisk orienterede musikere Bon Homme og Lydmor har ved flere lejligheder optrådt og indspillet sammen, og 6. november udgiver de et fælles album, "Seven Dreams of Fire". De er nu klar med musikvideoen til singleforløberen "Things We Do For Love", hvor de to kunstnere med de borgerlige navne Tomas Høffding og Jenny Rossander danser uhæmmet – Bon Homme først foran en garage, Lydmor på et tag, som Bon Homme også finder vej til, og de fortsætter, også når mørket falder på.

Det er da også svært ikke at danse til den funky sang, hvor Bon Hommes karakteristiske basspil spiller en fremtrædende rolle. Lyt og se selv nedenfor.

"Seven Dreams of Fire" udkommer på det tyske selskab HFN, som blandt andte også har Trentemøller i stalden.

Bon Homme, der også er kendt som bassist i WhoMadeWho, har udgivet de to soloalbum, "Bon Homme" (2010) og "A Life Less Fancy" (2013), og Lydmor har ligeledes udsendt to album, "A Pile of Empty Tapes" (2012) og "Y" (2015). Sidstnævnte fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen under overskriften "Undergrunds-darling lever fuldt op til forventningerne". Læs hele anmeldelsen her.

Lydmor & Bon Homme: Things We Do For Love from hfn music on Vimeo.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA