x

Hør Duran Durans nye album – med Jonas Bjerre fra Mew

Hør Duran Durans nye album – med Jonas Bjerre fra Mew

Duran Duran er klar med deres nye album Paper Gods nu på fredag den 11. september, men allerede nu har de lagt albummet online til streaming via SoundCloud.

Paper Gods byder blandt andet på singlen Pressure Off featuring Janelle Monáe og Nile Rodgers. Duran Duran har til dette album haft mange samarbejder i gang. Udover Janelle Monáe og Nile Rodgers har de også navne som Mark Ronson, Kiesza, Mr. Hudson, Jonas Bjerre fra Mew, den tidligere guitarist fra Red Hot Chili Peppers John Frusciante og Lindsay Lohan med på albummet.

Duran Durans seneste studiealbum All You Need Is Now udkom i 2011 og fik fem stjerner af GAFFA, selvom de ifølge anmelderen kørte lidt i musikalske cirkler: Der er folk, der kan tilgives, at de kører i musikalske cirkler, bare de leverer varen. Duran Duran er klart i denne kategori, og på All You Need is Now gør de det rigtig godt. At de aldrende Birmingham-drenge i producer Mark Ronson har fundet en mere passende legekammerat end Timbaland er tydeligt. Han formår i høj grad at give Le Bon & co det nøk, der gør, at musikken lyder tidssvarende, samtidig med at den beholder en umiskendelig 80'er-charme.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA