x

The Libertines forklarer aflyste koncerter

The Libertines forklarer aflyste koncerter

I sidste uge kunne vi fortælle, at The Libertines med Pete Doherty i front udeblev fra en koncert på grund af "uforudsete helbredsmæssige årsager". Denne udmelding kom efter, at bandet havde ladet deres publikum vente i over to timer. Dagen efter skrev bandet på Twitter, at der ikke var nogen grund til bekymring, Pete Doherty var uskadt. Forsangeren er ellers notorisk kendt for sit stofmisbrug. Samme aften aflyste bandet en koncert i Manchester grundet "uforudsete årsager". Nu forklarer bandet årsagen til de aflyste koncerter i en officiel udtalelse.

"Peter led under et voldsomt angstanfald i timerne op til den planlagte optræden sidste torsdag på Electric Ballroom", lyder det i den officielle udtalelse, citeret af NME. "Den ideelle måde at håndtere sådan en situation på er ved at lukke sig inde og afskære sig selv fra kilden til angsten, og i det her tilfælde tog han hen på et hotel tæt på Coventry tidligt fredag morgen, så han kunne være tæt på sine venner og få støtte".

"Beslutningen om at aflyse showet i Manchester kom ikke fra Peter, men fra vores management-team, som synes det var vigtigt at sikre Peters trivsel som en prioritet på linie med de andre igangværende behandlinger. Selvsagt har tiden væk fra rampelyset gjort det muligt for bandet at imødekomme deres planlagte event i Berlin".

Bandet beder desuden fans om at holde øje med nye datoer, der skal gøre det ud for de aflyste koncerter.

Se The Libertines' sang "Gunga Din" fra deres nye plade "Anthems For Doomed Youth", der udkom i fredags, her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA