Nyhed

Puls rammer Århus – i dag går det løs

250 gratis koncerter vælter Århus midtby fra klokken 10 til 02. Læs reportage med billeder søndag på GAFFA.dk.

GAFFA.dk har tidligere flere gange omtalt den århusianske Puls-festival, og nu er den store dag så kommet. Hele 250 solister og bands, alle med rødder i Århus, vil spille overalt i Århus centrum 12. maj, fra klokken 10 til klokken 02, og både på stort set alle byens spillesteder og på en lang række utraditionelle koncertsteder i byrummet. Primært centreret i midtbyen, med en afstikker til Bazar Vest i Brabrand, og livemusik i bussen derud. Og det hele er gratis!

BliGlad, Steffen Brandt, Marie Frank, U$0, Poul Krebs, Søren Sko og Julie bliver nogle af de mest kendte optrædende til festivalen, hvor en stor del af den århusianske underskov af mindre etablerede kunstnere også vil træde op – kunstnere inden for pop, rock, hiphop, elektronika, jazz, klassisk, folkemusik og alt, der ligger derimellem. Ofte i til lejligheden sammensatte, utraditionelle konstellationer. Blandt andet vil Steffen Brandt ifølge rygterne teame op med den unge, teatralske gruppe Lis Er Stille – unægtelig noget af en umage sammensætning, så det bliver sikkert spændende.

Af øvrige optrædende kan nævnes Artside, Boil, Break Even, Clean Boys, Flødeklinkken feat Mek Pek, Michael Hamilton, January Jaunt, Jøden, Lowmax, Marvel Hill, Jens-Kristian Kwella, Julie Michelsen, Pinboys, Jette Torp, Tonekontroll, Turbulens, Valentin (kendt fra Superjeg), Xantom og Yellowish. Læs den komplette liste på Puls' hjemmeside nedenfor.


Det er en del af festivalens koncept, at det ikke bliver offentliggjort, hvem der spiller hvor og hvornår, så publikums nysgerrighed på at udforske de forskellige koncerter i byen bliver skærpet. Visse bands har dog givet lidt hints på deres hjemmesider og MySpace-sider, og mon ikke sms-aktiviteten bliver særdeles livlig i Århus midtby under festivalen? Og så er hele herligheden som sagt gratis, takket være gratis optræden og arbejde fra samtlige involverede, og velvillige sponsorer til at afholde de udgifter, der under alle omstændigheder vil være forbundet med at afholde en så stort anlagt festival.

GAFFA har afsat hele lørdagen til at tjekke festivalen ud, fra formiddag til ud på natten, og vi har pennen og kameraet fremme, så søndag kan du se en stor foto-reportage med tilhørende artikel på GAFFA.dk


Puls' hjemmeside

ANNONCE