Nyhed

20 ÅRS JUBILÆUM: Nik & Jay sender varm julehilsen til fanskaren

"Da vi begyndte at lave musik sammen for mange år siden, vidste vi godt noget var under opsejling"

Det gik ikke helt som planlagt, da Nik & Jay tidligere på måneden fejrede deres 20 års jubilæum med tre koncerter på Kulturværftet i Helsingør. To af koncerterne måtte nemlig afbrydes før tid - først på grund af en løs gulvplade, anden gang takket være en brandalarm. 

Heldigvis kom ingen til skade, og de uheldige afbrydelser er tilsyneladende ikke gået ud over julehumøret hos de to modne popdrenge, som i denne tid kan fjere tyve års jubilæum for deres selvbetitlede debutalbum, som udkom i 2002 og blev starten på en karriere uden sidestykke i dansk popmusik.

I går (torsdag den 22. december, red.) morges delte Nik & Jay så en særlig julehilsen på Facebook, hvor de benyttede lejlighedheden til at takke deres trofaste fans for de sidste to årtiers vilde rejse.


"Tak til hver & én af jer, der været en del af denne Nik & Jay rejse de sidste 20 år. Sikke en fabelagtig rejse. Sikke et eventyr. Ja, flyvende-tæppe-agtig eventyr," skriver makkerparret og fortsætter:
"Da vi begyndte at lave musik sammen for mange år siden, vidste vi godt, noget var under opsejling, men et eventyr som det her, kan man, heldigvis, ikke bestille på forhånd. Det udfolder sig blot, & er man er nok tilstede, både hvirvles man med & er dét punkt, det hele udgår fra," lyder det fra Nik & Jay - sammen med en masse emojis.

Samtidig sendes en særlig hilsen til både publikum og arrangører ved de tre jubilæumskoncerter - inklusive et underspillet nik til de uheldige afbrydelser undervejs:
"Tak for de her 3 Jubilæums-Koncerter. Dagene op til, selve koncerterne & dagene efter. Velsignede dage, velsignede nætter. Ja, vi fik både testet gulvet & brandalarmen, som kun et Nik & Jay publikum kan. Tak for sangen, poesien, dansen, smilene, mildheden, vildskaben, det hele...alle gav deres bedste, leverede gang på gang & vi står tilbage her med 3 legendariske, fantastiske, uforglemmelige koncerter. En særlig tak til Kulturværftet, der var med til at gøre det hele magisk & helt unikt."
Var man ikke blandt de heldige, som var med i Helsingør, kan man glæde sig til næste sommer. Nik & Jay har nemlig meldt deres ankomst til flere festivaler i sommeren 2023. Mens man venter, kan man eventuelt varme op med vores baggrundsartikel om deres debutalbum, som blev bragt tidligere på året.
ANNONCE