Nyhed

Kultursalonerne Gisselfeld klar med de første navne

Den "langsomme festival" melder klar til andet år

Sidste sommer var det første gang, at Kultursalonerne Gisselfeld åbnede dørene. Men nu er de klar på andet år, hvor de får besøg af en række danske navne.

Søren Huss er det første navn på plakaten. Han drager på turné i december måned, og efter at alle datoer blev udsolgt, har han udvidet turnéen. Men han er tilsyneladende klar på endnu flere koncerter, for også Gisselfeld Kloster får besøg af sangeren bag ”Et hav af udstrakte hænder” og ”Du er" - foruden sit bagkatalog med bandet Saybia, som hittede stort for godt tyve år siden.

Jazzsangeren Cæcilie Norby er aktuel med albummet Earthenya, der fik fire ud af seks stjerner af GAFFA. Hun er mest kendt for nummeret ”Never Let Me Go,” der har over syv en halv million afspilninger på Spotify, og hun lægger også vejen forbi klosteret.

Desuden får festivalgæsterne mulighed for at opleve en hyldest til Povl Dissing, kaldt ”30 år med Dissing” – som Dissing, Dissing & Las laver sammen med Bisse.

Programmets sidste navne i første omgang er Søren Ulrik Thomsen, Naja Rosa og Marc Facchini.

LÆS OGSÅ: HEARTLAND 2023: Berømt brite gæster Danmark til sommer

”Kultursalonerne Gisselfeld 2022 var vores bud på en alternativ festivaloplevelse, som viste sig at være en succesfuld første udgave. Et festivalformat vi har valgt at kalde ”en langsom festival,” fortæller festivalens arrangør, Jesper Kemp, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Kultursalonerne Gisselfeld er en festival uden overlappende programpunkter, og hvor der er tid til at fordøje oplevelserne og maden og dele oplevelserne med de selskaber, man nu havner i.”

Festivalen finder sted fra den 18. til den 20. august 2023, og man kan købe billetter her. De koster 595 kroner uden gebyr, inden de stiger til nytår.

REPORTAGE: Kultursalonerne på Gisselfeld Kloster – en minimalistisk pendant til Heartland Festival
ANNONCE