Nyhed

Internationale stjerner fortolker The Raveonettes på nyt album

I anledning af 20-års fødselsdag udgiver duoen et coveralbum

Det er to årtier siden, The Raveonettes sendte deres debutalbum ud. Det fejrer de nu ved at udgive et coveralbum, hvor forskellige artister fortolker duoens otte numre på det nye Rip It Off.

Her laver Dave Gahan fra Depeche Mode, Mø, Brimheim, Prisma, Trentemøller, Eagles of Death Metal, Black Angels og The Brian Jonestown Massacre coverversioner, der løbende bliver udgivet som singler.


Den første er Trentemøllers fortolkning af ”Cops on Our Tail” med Dísa, og den kommer den 22. november – én uge før Dave Gahans version af ”Chains."

”Vi er beærede over og stolte af, at Whip It On har stået tidens prøve. Det er et enormt vigtigt album for os, det, som startede det hele, det, som altid vil være vores baby,” fortæller duoen bestående af Sune Rose Wagner og Sharin Foo.

LÆS OGSÅ: Depeche Mode kommer til Danmark

Bandet varmede op for elektro-pop-bandet Depeche Mode i 2005, og det tyder på, at de imponerede. De var nemlig igen med som gæst i 2006 – og nu laver frontmanden endda et cover.


Coveralbummet er kun halvdelen af fejringen. The Raveonettes starter i aften deres turné i Danmark, hvor de i løbet af november og december gæster syv spillesteder, og her genopfører de det 20 år gamle album.

The Raveonettes tager på dansk turné

 


ANNONCE