Nyhed

Macklemore kommer til Danmark

Besøget finder sted i anledning af udgivelsen af rapperens kommende album

For hele 10 år siden var det umådeligt svært at undgå numrene ”Thrift Shop” og ”Can’t Hold Us” og deres fængende refræner, da de bragede på de danske radioplaylister. Den ene mand bag de to megahits fra pladen The Heist går under kunstneraliasset Macklemore, og den 7. maj næste år gæster han Store Vega i København.

Tilbage i 2017 gik den populære rapduo Macklemore og Ryan Lewis hver til sit for at prøve kræfter af med deres egne projekter – en pause, der har resulteret i to studiealbum fra Macklemore, og til marts udkommer rapperens tredje udspil, som har fået titlen Ben.


Macklemore – der bærer det borgerlige navn Ben Haggerty – har besøgt Danmark flere gange før. Blandt andet gæstede han Roskilde Festival i 2016, hvor han spillede på Orange Scene med sin kompagnon Ryan Lewis.

Her var GAFFAs anmelder blandt publikum, og kvitterede med fem ud af seks stjerner for rapduoens optræden:   

”Om man er til musikken eller ej, må man konstatere at Macklemore bare er en uhyggeligt velrappende ung mand. Han spytter uanstrengt rimene i numre, der får lov at udfolde sig deres fulde længde, og med Ryan Lewis' storladne produktioner, hvor orgel, blæsere og strygere er ligeså hyppige ingredienser som trommer og bas.”


Billetsalget til koncerten i Store Vega den 7. maj 2023 starter den 10. november klokken 10:00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

Billetten koster 400 kr. + gebyr.

LÆS OGSÅ: Mirakelmageren Macklemore


ANNONCE