Nyhed

Marilyn Manson efter overgrebsanklager: ”Jeg modtager dødstrusler”

Nye dokumenter kaster lys over sagens personlige omkostninger for Manson

I september måned afleverede efterforskere materiale til sagen om seksuelle overgreb begået af Marilyn Manson, hvis borgerlige navn er Brian Warner. 

Det gjorde de efter flere anklager fra en række kvinder om, at Manson har udsat dem for overgreb. Blandt andet ekskæresten Evan Rachel Wood, der fremsatte en række alvorlige beskyldninger mod Manson i februar 2021.

Wood er kendt som skuespiller med store roller i blandt andet HBO-successen Westworld, og i 2021 kom dokumentarfilmen Phoenix Rising, som er et partsindlæg i sagen fra Woods side

På nuværende tidspunkt er der dog ikke rejst nogen egentlig sag mod Manson - og det kommer formentlig heller ikke til at ske, skriver TMZ.


Myndighederne har ikke fundet tilstrækkelig bevis for de påståede overgreb. Det amerikanske tabloidmedie har desuden citeret en unavngiven kilde indenfor politiet for at udtale, at "offeret (Evan Rachel Wood, red.) har visse troværdighedsproblemer."

Uanset udfaldet er Mansons karriere allerede lagt i ruiner, og nu fortæller sangeren i detaljer, hvordan anklagerne har sendt hans karriere ned i en ”rendesten.”

Det skriver TMZ, der har fået adgang til juridiske dokumenter, hvor Manson beskriver konsekvenserne af at blive hængt ud som voldtægtsforbryder, voldsmand og anklaget for distribuering af børnepornografi.


Han beskriver her, hvordan han både professionelt og personligt er ramt af anklagerne. På det professionelle plan er Manson blevet droppet af sit pladeselskab, han har mistet to tv-roller, og han har ikke længere mulighed for at turnere.

LÆS OGSÅ: Politiet ransager Marilyn Mansons hjem

Ifølge mediet frygter sangeren for både sin egen og sin hustrus sikkerhed. Han har nemlig modtaget adskillige dødstrusler og er på grund af sagen ramt af både angst, depression og søvnproblemer.

Marilyn Manson har tidligere reageret på de voldsomme anklager ved at sagsøge Evan Rachel Wood for injurier, hvor sangeren og hans advokat kaldte det ”en ondskabsfuld løgn, som har afsporet Warners succesfulde karriere inden for musik, tv og film.”


Kanye Wests album får 0 stjerner – baseret på kontroversielle gæsteartister

ANNONCE