Nyhed

Noel Gallagher deler ny sang: ”Den første, der spotter mig, får en pose Flamin’ Hot Wotsits Giants!!”

Den nye sang har Johnny Marr på guitar

I sidste uge delte Noel Gallagher et Instagram-opslag med datoen 31. oktober 2022, og nu er det officielt, at det er en ny sang, som altså kom ud i søndags.

Sangen hedder ”Pretty Boy,” og den er udgivet af Noel Gallaghers High Flying Birds med Johnny Marr som gæst på guitaren. Sangen er en del af et kommende album, der kommer ud næste år, mens datoen og navnet indtil nu er ukendt.


”Det var det første, jeg skrev til det nye album, det første, jeg indspillede demoen til og det første, jeg færdiggjorde, så det er kun det rigtige, at det er det første, som folk får lov til at høre,” fortæller han i en pressemeddelelse ifølge Pitchfork og fortsætter:

”Stort skud ud til min hovedperson Johnny Marr for at tage den hen til et specielt sted. Oh … og se efter min medvirken i videoen … den første, der spotter mig, får en pose Flamin’ Hot Wotsits Giants!!”

Det nye album er opfølgeren til Who Built The Moon? der kom ud i 2017 og fik fire ud af seks stjerner af GAFFA.


”Det er ikke alt sammen lige i skabet, men det er et ambitiøst udspil fra Noel Gallagher. Storebror tager dette sæt,” skrev Kristian Bach Petersen i anmeldelsen.

LÆS OGSÅ: Noel Gallagher i shitstorm efter udtalelser om handicappede

ANNONCE