Nyhed

Comeback på vej?: Noel Gallagher deler kryptisk opslag

Det ser ud til at der er nyt på vej fra sangeren til Halloween

Et kryptisk billede er dukket op på den engelske sanger Noel Gallaghers Instagram profil. På billedet står datoen "31.10.22" skrevet med røde, glødende bogstaver, mens der i beskrivelsen af billedet blot står ”8:30 (GMT)”.

Og hvad betyder det så? Ja, det er et godt spørgsmål. For på trods af at den tidligere Oasis-sanger normalt ikke har noget imod at ytre til tider kontroversielle udtalelser, så er Gallagher med dette opslag en mand af få ord.

Der er nemlig ingen beskrivelse af, hvad det kryptiske billede betyder, og hvilken nyhed der i realiteten er tale om.


Meget tyder dog på, at vi den 31. oktober har en annoncering fra Noel Gallagher i vente. Vi kan kun håbe og krydse fingre for, at han har ny musik i støbeskeen.


I sommer brugte sangeren sin stemme på at gøre sig rigtig uheldigt bemærket på den engelske Glastonbury Festival.

Han havde nemlig brugt sit ”All-access”-backstagepas til at få adgang til en platform udelukkende beregnet til handicappede koncertgængere - angiveligt fordi han ikke var opmærksom på stedets formål.

Da Gallagher fortalte om episoden, var det ikke med skyldfølelse, men snarere for at benytte lejligheden til at lave sjov med de handicappede.


Han jokede nemlig med, at han ville vippe en handicappet ud af sin kørestol for at få en bedre plads til sig selv og sin søn - og at han, som en Jesus, ville lægge hånden på de handicappedes hoveder og sige "rejs dig, du kan gå."

Sidst, Noel Gallagher udgav nyt musik med sit band High Flying Birds, var tilbage i 2020 med ep’en Blue Moon Rising. Udspillet fik blot tre stjerner fra GAFFAs anmelder:

”Generelt er der dog ikke noget at udsætte på Noels vokalarbejde, der ligesom produktionen er smooth. Det er således ikke en udgivelse, der rykker vildt, men en klædelig tilføjelse til den ældste Gallaghers bagkatalog.”


LÆS OGSÅ: Eureka! Noel G betræder nye musikalske stier med succes

ANNONCE