Nyhed

Lana Del Rey efter indbrud: ”Lyt ikke til musikken, hvis I hører den”

Sangeren har fået stjålet både ny musik og uudgivet manuskript

Hitmageren Lana Del Rey har ikke heldet med sig for tiden. Via sin Instagram-profil har sangerinden i en række videoer fortalt, at hun har været udsat for et indbrud og i den forbindelse mistet vigtige, personlige ejendele.

Nogle har haft lange fingre og har valgt at bryde ind i sangerens bil, hvilket har resulteret i, at hun har fået stjålet en bærbar computer, tre videokameraer og flere harddrives.

Det betyder desværre for Del Rey også, at en række ikke-udgivne sange nu florerer på internettet, og at hun har mistet 200 sider fra sin kommende bog, som hun har arbejdet på i to år. Det skriver NME.


”Jeg har været nødt til at slette alt på den computer, der rummede min 200-siders bog, som jeg ikke havde sikkerhedskopieret,” fortæller Lana Del Rey i en video, der sidenhen er blevet slettet, og fortsætter:

”På trods af det er folk stadig i stand til at få fjernadgang til min telefon og lække vores sange og vores personlige billeder.”


I samme video kommer sangeren også med et venligt opråb til sine fans om at ignorere det lækkede materiale: ”Lyt venligst ikke til musikken, hvis I støder på den, fordi den bliver ikke udgivet endnu.”

Derudover forsikrer hun sine fans om, at det album, hun arbejder på, nok skal blive udgivet:

”På trods af så mange sikkerhedsfaktorer og så mange forskellige niveauer vil jeg virkelig gerne fortsætte og skabe den bedste kunst, jeg kan”.


Den kommende plade følger Blue Banisters fra 2021 – et udspil, der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder, som var vældigt begejstret:

”Nok er sangene ved første lyt måske ikke lige så melodisk umiddelbare som på forgængeren, men til gengæld smyger de sig som en klapperslange gennem negligé mindst lige så effektivt ind under huden for at blive der et godt stykke tid.”

LÆS OGSÅ: Lana er stadig på toppen


ANNONCE