Nyhed

NY SINGLE: Tobias Rahim føler sig orange

Den ustoppelige hitmager sender endnu en ny sang på gaden

Tobias Rahim er tilsyneladende slet ikke til at stoppe. Først sidste års sejrsrunde til en række af landets spillesteder, hysteriske fans og entusiastiske anmeldelser. Så fire fuldstændig udsolgte arenakoncerter i landets største byer i sidste måned - inklusive livepremiere på den helt nye sang "Toget."

For et par uger siden udkom studieversionen af sidstnævnte. Og i dag udgiver Rahim så endnu en ny sang, indspillet i umiddelbar forlængelse "Toget," der blev til i et samarbejde mellem technoduoen Barcode Brothers, Rahim og hans band.

”Vi tog i studiet for at gøre "Toget" færdig, og da den var færdig begyndte Arto at spille på sin guitar og så begyndte jeg at synge mine tanker ud," udtaler Rahim i en pressemeddelelse i forbindelse med sin nye sang og tilføjer: 


"Når toget rammer dig hårdt, kan du være heldig at vågne med dig selv i god behold, og når man vågner sådan, så føler man orange."

Da Tobias Rahim åbnede sin arenaturné i Aarhus i slutningen af marts kvitterede GAFFA med fem stjerner i en entusiastisk anmeldelse, der blev bragt under overskriften "Meget mere end en døgnflue."


"Der er adskillige gode grunde til, at Tobias Rahim de sidste par år er slået igennem i så eksplosivt eftertrykkelig grad, at han her i marts 2023 kan fylde et sted som Ceres Arena. Der er for længst udsolgt, ganske som det er tilfældet med de kommende arenakoncerter i Aalborg, Odense og København," hed det i anmeldelsen, som fortsatte:

"Det handler blandt andet om den indlysende, seksuelle fascinationskraft, om den sympatiske insisteren på at tale – og synge – om psykisk sårbarhed – og om Rahims legemliggørelse af det faktum, at den unge Danske Mand i dag kan være mange forskellige ting, herunder halvt kurder. Rahim kommer med nuancer, samtidig med at han fyrer op under en fest, og alene af dén grund er der grund til at hilse ham velkommen."

Sydlandsk stemning fra en stor, følsom mand


ANNONCE