Nyhed

BAG SPEJLET: Stort Prince-bokssæt på vej - hør to uudgivne sange her

Det afdøde popikon sender hilsen til helt særlig litterær klassiker på netop udgivet outtake

Prince var 31 år gammel og havde knap nået at udgive soundtrack-albummet Graffiti Bridge i sommeren 1990, inden han var tilbage i studiet med sit nye band The New Power Generation for at arbejde på det, som skulle blive til Diamonds & Pearls.

Nu har boet efter Prince sammen med Sony Music og Warner Records så annonceret udgivelsen af et stort bokssæt beståede af optagelser fra perioden omkring netop Diamonds & Pearls. Foruden en remastereret udgave af originalalbummet, vil samlingen indeholde yderligere seks cd'er - eller 10 LP'er - med mestendels hidtil uudgivet materiale.

Det drejer sig blandt andet om et helt livealbum, optaget i Princes hjemby Minneapolis i januar 1992, foruden en lang række studieouttakes, alternative mix med mere. Inkluderet er også en blu-ray med blandt andet 1992-koncerten, lydprøver og koncertoptagelser fra sommeren '91 samt en række musikvideoer.


I forbindelse med annonceringen af det nye bokssæt, som udkommer 27. oktober, har pladeselskabet sluppet en forsmag i form af to hidtil uudgivne sange - herunder "Alice Through the Looking Glass," som henter sin titel i Lewis Carrolls klassiske roman Alice Through the Looking-Glass (1871) - opfølgeren til den seks år ældre Alice's Adventures in Wonderland.

De eventyrlige, victorianske fortællinger om pigen Alice har inspireret en række navne indenfor musikkens verden fra Jefferson Airplane til Marilyn Manson - og åbenbart også Prince. Prince døde i 2016 i en alder af blot 57 år. I 2019 fik vi en deluxe edition af albummet 1999, og året efter fulgte en tilsvarende luksusudgave af klassikeren Sign O'the Times.


Falsk mærket medicin fundet i Princes hjem

 


 

ANNONCE