Nyhed

BREAKING: Tyske myndigheder indstiller efterforskningen af Till Lindemann

Anklagemyndigheden har meddelt, at de mangler beviser for de alvorlige overgrebsanklager mod Rammstein-sangeren

Henover sommeren har Rammsteins 60-årige frontfigur Till Lindemann været i alvorlig modvind på grund af en række alvorlige anklager om overgreb. Kort efter de første anklager kom frem, valgte Rammsteins pladeselskab at sætte al promovering af det storsælgende band på pause.

Nu forlyder det imidlertid, at anklagemyndigheden har droppet videre efterforskning af den grænsesøgende sanger, som senere på året drager på turné med sit soloprojekt Lindemann.

Efterforskningen af Lindemann blev indledt tilbage i juni. Ifølge anklagemyndigheden i Berlin har man imidlertid ikke fundet, at der var tilstrækkeligt bevisgrundlag for at rejse tiltale. Det oplyser nyhedsbureauet AFP.


Rammstein er kendt for deres grænsesøgende show og tekstunivers, som flirter med både fascistisk æstetik, s/m og fetichisme. Deres spektakulære koncerter og hårde, tysksprogede rock har siden gennembruddet i 90'erne sikret bandet et enormt publikum - ikke mindst herhjemme, hvor de senest kunne opleves så sent som i juni på Fyn.

Rammstein gav deres første danske koncert tilbage i sommeren 1998, hvor de optrådte på Roskilde Festival. Siden har de været tilbage i landet af adskillige omgange - du kan læser om alle deres danske koncerter gennem årene lige her.

Perversiteter, dekadence og lignende


 

 

ANNONCE