Nyhed

Tina Dickow og Helgi Jónsson annoncerer duokoncerter - i helt særlige omgivelser

"Det bliver nok en smule mere teatralsk, end det plejer, fordi vi virkelig gerne vil fortælle en historie hér"

Tina Dickow behøver næppe nogen nærmere præsentation. Det er efterhånden atten år siden, den i dag 45-årige sangskriver fra Aarhus for alvor fik hul igennem med sit tredje album In the Red. Siden har hun udgivet en lang række album og givet talløse koncerter i ind- og udland - siden 2008 i privat og musikalsk parløb med den islandske kollega Helgi Jónsson.

Nu har parret så for første gang i karrieren annonceret en række koncerter i duoregi, hvor deres sange vil blive bundet sammen af snak og anekdoter. "Det bliver nok en smule mere teatralsk, end det plejer, fordi vi virkelig gerne vil fortælle en historie hér. Både gennem snak og gennem sangene," udtaler Dickow i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Der er så meget at fortælle; om musikken og om den rolle, den spiller i vores historie og vores liv. Jeg glæder mig helt vanvittigt til at dele en anderledes koncert med publikum, som nok kommer en del tættere på, end de plejer!” 


Parret bor til daglig på Island, og duo-koncerterne kan opleves i Amsterdam, London og Reykjavik. Heldigvis bliver danske fans dog ikke snydt, for 9. og 10. marts kan duoen opleves på Det Kongelige Teater i København. Forsalget starter på fredag den 1/9 klokken 10.00 via billetlugen.dk

Efter en stribe engelsksprogede album udsendte Dickow sidste år sit første album på dansk under titlen Bitte små ryk. Samme år kunne hun opleves live ved flere lejligheder - blandt andet ved uddelingen af GAFFA-prisen og på Store Vega.
ANNONCE