Nyhed

EFTER REKORDOVERSKUD: Nibe festival klar med endnu et stort navn til næste års program

Partoutbilletterne er allerede røget, men du kan stadig få dagsbilletter til næste års festival

Der er buzz omkring Nibe Festival, der i starten af ugen kunne melde et rekordoverskud fra sidste års festival på 3,6 millioner kroner.

"Det er vilde tal, og helt sikkert en stor og vigtig milepæl i festivalens historie. Vi er enormt stolte og tilfredse med, at vi ikke alene afviklings- og oplevelsesmæssigt, men altså også økonomisk, ramte den bull's eye med Nibe 2023," lød det fra talsmand Peter Møller Madsen i den forbindelse.

Nu melder festivalen allerede tæt på udsolgt til festivaldagene i '24. Og mens publikumsinteressen således peaker, er festivalen nu klar til at præsentere endnu et navn til næste års program. Det drejer sig om Benjamin Hav & Familien, som kommer og spiller fredag 5. juli. 


Rapper, sanger og sangskriver Benjamin Hav, der tidligere var en del af duoen Benal, arbejder nu som solokunstner med opbakning fra sit band “Familien”. De har opbygget et solidt live-ry de sidste par år, og har bestemt heller ikke siddet stille her i de mørke måneder. 

Gruppen underholdt i oktober til prins Christians 18-års fødselsdag på Christiansborg Slot. I november gav Familien (uden frontmand) et brag af en overraskelseskoncert i Aarhus, der “tog røven" på publikum". Og lige nu er de aktuelle med BIG SHOW!-turneen, der sidste weekend ramte Royal Arena i København.

GAFFAs anmelder Adam Bouttai var imponeret over Benjamin Hav og Familiens BIG SHOW!, som han overværede i en udsolgt Sydbank Arena i Odense:


“Forsikringsselskaberne vil for evigt huske aftenen som stormfloden, hvor Benjamin Hav & Familien fyldte Odense med lort og skabte en af årets absolut mest anbefalelsesværdige koncerter,” lød det blandt andet i anmeldelsen

Nibe Festival 2024 afvikles i dagene 3.-6. juli. Partoutbilletter til Nibe 2024 er udsolgt - det er dog stadig muligt at købe dagsbilletter lige her. De koster 780 kroner.

NIBE FESTIVAL 2024: Gendannet succes-duo føjet til plakaten


ANNONCE