Nyhed

Armin van Buuren kommer til Danmark

Den hollandske EDM-stjerne spiller op til fest på Fyn i juni

Internationale stjerner som Red Hot Chili Peppers, Maroon 5 og Black Eyed Peas har allerede meldt deres ankomst til sommerens udgave af den fynske festival Tinderbox.

Og i dag er der så godt nyt til dem, som foretrækker den elektroniske musik fremfor det traditionelle rock- og popudtryk. Armin van Buuren bliver hovednavn på festivalens elektronica-scene, Magicbox.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvori Tinderbox’ elektroniske booker, Peter Kjær udtrykker sin tilfredshed med bookingen:


”Armin van Buuren er den absolut mest ønskede artist til Magicbox. Vi fik ham endelig bekræftet i 2020, hvilket desværre blev spoleret af Covid-19, men i 2023 passede det heldigvis ind i tour-planerne igen. Så nu kan vi langt om længe præsentere det største navn, der til dato har spillet på Magicbox, og det glæder vi os helt enormt til,” udtaler Kjær.

Og van Buuren er vitterligt et af EDM-musikkens helt tunge navne. Allerede for ti år siden blev van Buuren - som den blot anden EDM-artist nogensinde - hyret til at spille i New Yorks Madison Square Garden, og året efter solgte han ikke mindre end  500.000 billetter til sin Armin Only-verdensturné.

Van Buuren har markeret sig med hits som ”Blah Blah Blah”, ”This Is What It Feels Like” og ”Great Spirit,” som i skrivende stund sammenlagt er streamet mere end 830 millioner gange. Sidste år udgav van Buuren albummet Feel Again, Pt. 2, som også fandt vej til en andenplads på en af vor anmelderes liste over årets album i 2022.

"Hvor Feel Again, Pt. 1 var dedikeret til den mere trancede side af Armin van Buuren, og bestemt også et lyt værd, så er Feel Again, Pt. 2 fyldt med den mere poppede EDM, han også mestrer. Og endda noget af det bedste han har lavet længe," skrev Anders Bøgh og tilføjede:


"Nu er de to albums på de fleste streamingtjenester blevet samlet til et dobbeltalbum der også hedder Feel Again, Pt. 2, men det er altså de første 11 numre der udgør 2. del, der lander ham 2. pladsen her på listen, med numre som "Live On Love", "Hey (I Miss You)", "Roll The Dice", "Superman" og "Forever & Always" der alle går rent ind."

Tinderbox finder vanen tro sted i Tusindårsskoven i Odense og løber af stablen fra den 22. til 24. juni 2023. Foruden de allerede nævnte, byder årets (foreløbige) program på blandt andre Lukas Graham, Dean Lewis, George Ezra, Tobias Rahim, Nik & Jay og Jada foruden nyere navne som Raye, Pil, Cat Burns, Mimi Webb, Blæst og Icekiid.

Tinderbox løfter sløret for første navn: Verdensstjerner gæster Tusindårsskoven


ANNONCE