Nyhed

LYT: Lana Del Rey bruger syv fremmedgørende minutter i Amerika på ny single

Lana Del Rey er klar med anden single fra sit kommende album

I dag udgiver Lana Del Rey anden single fra sit kommende album Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd. Det nye album bliver det niende i rækken af album fra den amerikanske sanger og sangskriver, og det udkommer i sin fulde længde den 24. marts.

Den nye single hedder ”A&W” og er knap syv minutter lang. ”A&W” refererer både til en amerikansk kæderestaurant og – ifølge Pitchfork – også til sangens tidligere titel: ”American Whore”. Her refererer Pitchfork til, at Lana Del Reys producer Jack Antonoff i slutningen af sidste år annoncerede det nye album på sin Instagram med ordene "”American Whore” er min favorit blandt alle de sange, vi nogensinde har lavet."


Da tracklisten til det nye album blev delt for en måned siden, var der dog ikke nogen sang med dette navn på listen. Hvorfor sangnavnet er ændret til ”A&W”, kan man gisne om, men omkvædet på den nye single efterlader ingen tvivl om, at ”A&W” er den favorit, som Jack Antonoff omtalte:

”It’s not about having someone to love me anymorе / This is the experiеnce of being an American whore,” synges der således i den nye sang.

Lana Del Reys seneste album Blue Banisters fra 2021 modtog fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder. Det samme var i øvrigt tilfældet med hendes første album fra 2021 Chemtrails over the Country Club. Det nye album byder iøvrigt på gæsteoptrædener fra Father John Misty og Tommy Genesis, og der er i alt annonceret 16 numre. Se den fulde trackliste nedenunder.


Trackliste - Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd 

 1. The Grants
 2. Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd
 3. Sweet
 4. AW
 5. Judah Smith Interlude
 6. Candy Necklace
 7. Jon Batiste Interlude
 8. Kintsugi
 9. Fingertips
 10. Paris, Texas
 11. Grandfather Please Stand on the Shoulders of My Father While He’s Deep-Sea Fishing
 12. Let the Light In (featuring Father John Misty)
 13. Margaret (featuring Bleachers)
 14. Fishtail
 15. Peppers (featuring Tommy Genesis)
 16. Taco Truck x VB
ANNONCE